Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 5. oktober 2008

btka.dk Håndværker

btka.dk har en internet hjemmeside hvor idegrundlaget er at skabe forbindelse mellem bygherren og fagmanden.

btka.dk forsimpler den tidskrævende opgave kunderne er nødt til at gennemføre ved at få leveret tilbud fra virksomheder.
Bare fortæl om arbejdets karakter en enkelt gang. Mindst tre konkurrerende firmaer vil kontakte dig med henblik på at tilbyde priser og betingelser.

Den service, som her leveres fra btka.dk er fri for omkostninger og uden at du er forpligtet til at købe noget. Det er med tiden blevet vældig accepteret og udbredt at frembringe håndværks prisoverslag over internettet. Indtil dags dato har det været gjort sådan, at man selv tager kontakt til eksperterne hvis man har et stykke håndværksarbejde, der skal ordnes. Dersom denne fremskridende tendens fortsat udvikler sig blot tilnærmelsesvis lige så hurtigt, som det har været set indtil idag, vil denne metode meget hurtigt høre til fortiden. For i fremtiden er det sådan, at det er fagmændene der ringer til dig. Tit er det en tidskrævende opgave at tage kontakt til uafhængige specialister kun for at få indhentet alternative forskellige og uafhængige aftaleforslag at sammenligne.

Selv det at få kontaktet nogle få fagfolk med overskud til at påtage sig din forespørgsel er for de fleste en besværlig udfordring.

btka.dk kan assistere dig med at levere kontakt mellem fagfolk i enhver afskygning og de bygherrer, som står og skal bruge deres faglige eksperthjælp.
Proceduren er således, at man forklarer hvad der skal laves én gang på btka.dk, og så er ens egen opgave slut. Før du ved af det vil du blive taget kontakt til, af tre dygtige håndværkere, som vil se nærmere på opgaven og afgive tilbud. Da udvælger du blot det tilbud, som kan dække dine præmisser på den bedste måde. Det skal dog bemærkes at det er uforpligtende at skaffe diverse tilbud på btka.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet underskrivelse af en mulig aftale. Det skal nævnes at det er uden omkostninger at hente et arbejdstilbud hos btka.dk, grundet at virksomhederne ofrer et lille gebyr for at være indordnet dette system. Man kunne derved spekulere på, om fagmestrene medregner dette beløb fra abonnementet når regnestykket skal gøres op, men sådan er det faktisk ikke. De tilmeldte fagfolk accepterer at du, som forbruger, får mange konkurrerende sideløbende tilbud. Derfor leveres du den billigste pris de er i stand til at præstere, i håb om at det er dem der vælges. Faktum er, at systemet hjælper med til at sikre at arbejdet udføres på én gang enklere og endda til en bedre pris for konsumenten. Specialistens vinding kan tydeligt ses på de anseligt mange ekstra opgaver han bliver tilbudt, i forhold til den ældre metode, hvor forbruger typisk søgte efter eksperten ved at bruge den lokale håndbog. Denne, hvilken han desuden på lige vis måtte betale en pris for at være repræsenteret i. For fagmanden er det en helt målrettet markedsføringsmetode, hvis man sammenligner med at poste penge i lokalbogen, diverse regionalhåndbøger osv. På btka.dk kan du frembringe forskellige prisoverslag at sammenligne fra malermestre, tømrerfirmaer, murerfirmaer, smedesvende, anlægsgartnere, brolæggere, kloakarbejdere, arkitektfirmaer, samt næsten alle almene håndværksbrancher, men i øvrigt også revisorer, advokatbistand og lignende. Flere og flere nye brancher kommer til efterhånden, så man kan jo altid forsøge sig.

Det er som bekendt 100% gratis og uden du er tvunget til at købe noget.