Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 23. april 2009

En hyldest til den ydmyge forsamlingshus

Manden har penned en tegneserie historie landsbyer han besøgte

For to år, tegneren Tony manden har været touring England landsby haller sætte på en to-man show med en komiker. Her forklarer han hvorfor disse ydmyge institutioner bør værnes om.

Tony manden har en tilståelse at gøre. Han har en besættelse.

"Når jeg passerer et tegn, der peger på en forsamlingshus, I'll Omstilling og se. Jeg har omdannet til et forsamlingshus detachør. "

Efter at have udført i mere end 100 sådanne steder i to år, han er noget af en ekspert. Og erfaringerne med at tage sine to hænder viser med komiker Ian McMillan omkring England har udløst en usandsynligt kærlighedsaffære.

"Den forsamlingshus er centrum af samfundet, fra hvad jeg har set, " siger ægtemand. "Jeg bor i Manchester, og det er svært at forestille sig nogle gange, at der er disse landsbyer miles fra overalt, hvor en pub og et postkontor kunne have lukket ned, mens kun en hal og en kirke. "

Du gå tilbage i tiden til et England, der ikke findes for mange af os

Fra biavl til Shakespeare, blomst viser at udnytte dans, aerobic til comedy, disse knudepunkter i landdistrikterne liv yde en afgørende livline i en ifølge deres natur er den engelske måde, siger han.

"De er alle forskellige, og de er langt væk fra alfarvej. Jeg vil anbefale alle, der befinder sig kørsel ned A6 og se tegnene for disse små landsbyer, for at slukke og udforske denne mistede England.

"Du gå tilbage i tiden til et England, der ikke findes for mange af os. Du kan finde bladgrøntsager vognbane og landsby grøn og kirkeklokker ringede. "

I deres vise mand og McMillan har en samtale med publikum til at skabe et billede af landsbyen. Mand trækker tegnefilm og McMillan gør op digte som dem ser viser begivenheder og tegn, at forme deres samfund.


Forstør Billede

"I en landsby, vi fandt ud af i løbet af de vise, at landsbyen PET æsel Ben var død. Det virkede, som alle elskede ham og fodret ham og han døde af alderdom. "

Mennesker varierer i alderen fra syv til 90, og de kommer bringe sandwich eller vin. De mindste publikum var 50, men større haller kan sæde 200, selv om den undertiden crowd er toppet op med strays.

Ved en lejlighed, der var to kvinder i forreste række passerer hinanden noter, men ikke grine på nogen af de vittigheder. Adspurgt, hvad de blev skriftligt, noten blev læst højt. Det sagde: "Hvornår har aerobic begynde? "

På en anden dag, en mand vandrede ind og spurgte, om det var biavlere 'samfundet møde.


Når mand og McMillan trådte Allington, nær Grantham, de blev slået af den idylliske landsby scene - de grønne, de to store egetræer og kirken. Men de var lidt bestyrtet at se mellem træerne et hvidt banner med ordene "sang og dans med Tony mand og Ian McMillan ".

Efter de parkerede deres bil, de søgte ud af en af arrangørerne og spurgte, hvorfor de blev beskrevet som sangere.

"Vi blev fortalt den fyr gør plakaterne skulle på ferie, og kun haft tid til at ændre navnene på banneret. Hvordan excentrisk og vidunderligt. "

Den tilstand af bygningerne varierer, siger han. Nogle er meget moderne, takket være refurbishments betales af National Lottery penge. De kan give en interessant social historie, ligesom dem, der engang var skoler med kun omkring 20 elever, men blev senere omdannet til landsbyen haller.

Loppe cirkus

Overnatning med landsbyboere gav ægtemand et glimt af nogle af de mindeværdige figurer, der hjælper til at holde forsamlingshus blomstrende.

En vært kom ud hans loppe cirkus til at underholde de besøgende. Og en anden kvinde var meget afviser når ægtemand fortalte hende, efter at vise, at han skulle til pub med McMillan.

"The Hall og kirken er den eneste ting tilbage, så de er en vigtig del af landsbyens liv, og det er derfor, folk arbejder så hårdt for at holde dem i gang, ved at lægge om begivenheder og arbejder ud omkostninger og betale regninger.

"Der er disse mennesker overalt, der stillede sig frem til at sidde fast i, og den er stor. Størstedelen af dem er kvinder. "

Han er overbevist om, at takket være folk som denne, fremtiden for forsamlingshus er sikker, og denne søjle i engelsk liv vil fortsætte med at blomstre.

tirsdag den 14. april 2009

Spise (Plant) Din Groenne


Ikke at bekymre dig. Der er et andet køleskab, der rent faktisk er mad.

To dusin Douglas gran og røde cedars, der nu er plantet i vores bjergskråning græsarealer (efter masser af ture og ned at bakke, i går).

tirsdag den 7. april 2009

at opbygge et koekken

Hvordan kan jeg plan et køkken? starter jeg ved hjørnet basisenhed eller ved de høje enhed i slutningen af
Rækken af køkken enheder.

lørdag den 4. april 2009

Pasadena Arkitektonisk Salvage er under et salg


Et samfund medlem videregivet denne besked om et salg på Pasadena Arkitektonisk Salvage:

"Starter denne lørdag den 7. februar 2009, vi vil have en massiv opgørelse reduktion salg. Alt i butik skal tilbagediskonteres 20-60% rabat på den regelmæssige pris! Vi har et stort udvalg af vintage belysning, hardware, vinduer, indvendige / udvendige døre, søjler, farvede glas vinduer og en fantastisk udvalg af sjældne VVS artikler. Husk at tjekke vores hjemmeside, så meget af vores beholdning er afbilledet her. Kontakt os for ledighed af elementer som ikke er nævnt online. Gå ikke glip på vores største salg til dato. "

* Bemærk: Alt salg er endelige

Pasadena Arkitektonisk Salvage
30 S. San Gabriel Blvd.
Pasadena, CA 91107
HRS: tirsdag. - Lør. 10 - 5, søndag 12 - 5, mandag lukket