Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 8. maj 2011

Netportalen 3boligtilbud.dk hjaelper dig med at skaffe dine priser paa din opgave

En brugervenlig og gratis web-side, som let netværker fagmand og forbruger imellem har navnet 3boligtilbud.dk. Det er normalt en irriterende og tidskrævende process at få rettet henvendelse til en håndfuld forskellige varmefordelingsmåler fagfirmaer, kun for at få fat i diverse opgavetilbud. 3boligtilbud.dk er en god ordning til at formidle en kontakt fra virksomheder fra enhver branche til de folk, som står og har brug for at benytte deres eksperthjælp. I det tilfælde at du står med et problem, som kræver fagfolk, har reglen været, at du som kunde ringer til de forskellige fagfolk sideløbende. Dersom det viser sig at denne tendens stadig fortsættes, vil traditionen om kortere tid være ovre.

I fremtiden henvender fagmesteren sig til dig. Det foregår på den måde, at du indsender din varmefordelingsmåler opgave en gang på sitet 3boligtilbud.dk. Efter få dage vil du modtage opringninger fra forskellige veletablerede fagmænd, som hver især ønsker at tage sig af din varmefordelingsmåler opgave. Dernæst vælger du blot tilbudet, som passer dig på bedst mulige måde. Du vil ikke være forpligtet til gennemførelse af handelen med en eneste af virksomhederne på 3boligtilbud.dk da det i øvrigt er ganske fri for forpligtelser at modtage sine 3 varmefordelingsmåler tilbud. Via portalen er det altid gratis at rekvirere nogle alternative priser, fordi fagmestrene yder en symbolsk pris, som går til det, at være en del af serviceportalen. Enkelte mennesker kunne så formode at firmaerne derfor inkluderer dette beløb fra kontingentet i den endelige pris, men sådan går det slet ikke til i virkeligheden. Alle tilmeldte virksomheder i udbudssystemet forstår at køber som regel får konkurrerende varmefordelingsmåler priser. Af den grund fremlægger fagfolkene den bedste pris, de er i stand til at tilbyde.

Resultatet er i virkeligheden sådan at denne måde at hente priser på, gør det på væsentlig mere fordelagtige betingelser for konsumenten. Via udbudsordningen 3boligtilbud.dk kan du indhente flere konkurrerende aftaleforslag på alt fra varmefordelingsmåler til cementtegl samt næsten alle andre almene opgaver.