Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 29. januar 2010

Nok af denne Skateboard-Business Business

Jeg lavede denne sidste nat, og jeg tænkte det bare var virkelig virkelig vigtigt, at jeg deler det med resten af verden.


You're welcome.you vil snart

onsdag den 20. januar 2010

NOVEMBER Blooms i Sweet GARDEN CHICAGO

Klik for større billede


Hvad er stadig i fuldt flor og blade? Viburnums, Oakleaf hortensia, mums, Dianthus, prydgræs, krøllet ræv siv, efterår glæde Sedum og den sidste rose sommer, Knock Out, der bare bliver ved med at gå, indtil vinteren stikker sit grimme hoved.


Undskyld, jeg drømmer eller er dette november? Dage med solskin og temperaturer i 60'erne og 70'erne har mere end kompenseret for en forfærdelig oktober. Som du kan se fra ovenstående collage er der stadig en masse i gang i haven.

For et år siden den smukkeste blomst kom ind i vores liv-Lathyrus odoratus aka Sweetpea. Lea fejrer sin første fødselsdag på GBBD og Bedstemor er at smide hende en lille fest. Troede aldrig jeg ville finde en hårløs, tandløse mennesker, der skulle fodres og diapered ofte så kostbar. Babyer er ligesom frø. De ser ikke ud af meget ved første spire, men da de hurtigt vokse til en smuk blomst.



tirsdag den 12. januar 2010

Don't ya kaerlighed, naar du finder noget stort - paa dit eget skab!

En af fordelene ved et køkken makeover (bortset fra, hvordan det vil se ud, når det hele er færdigt!) Er, at det tvinger dig til fuldstændig at rense ud i kabinetter. Jeg faktisk fundet en dåse refried bønner, som havde en sidste salgsdato for 1999. Gross, jeg kender. De virkelig mærkelige ting er, at jeg flyttede til min dømme det pågældende år og havde flyttet bønner med mig! Udløbet, bønner og jeg betalte for at flytte dem. På den anden ende af spektret, dog er, at jeg også fundet denne fabelagtige tekande, at jeg helt havde glemt. Hvor smukt er det! Jeg husker er, at jeg arvet den fra min grandtante, da vi rensede ud af sit hus, efter at hun gik bort for mange år siden - noget i retning af 20 år siden. Min tante Marion havde boet i sit hjem, en to-familie i Arlington, MA siden 1920's, når min store Grandparnts købte den. Den nedenunder Lejligheden var min mors første hjem (min grandtante var min bedstefars søster) og min tante boede ovenpå, indtil hendes død i en alder af 87. Jeg har arvet flere smukke genstande fra huset, at alle dato til 1920 og tidligere. Tilsyneladende er denne lille tekande er ingen undtagelse!


Mærket på bunden viser, at dette er fra Hall's Tepotte selskab og blev foretaget i USA.


Denne annonce datoer til 1921.


Og denne annonce er slutningen af 1920 er faktisk ligner min tekande!






Jeg kan bevidne, at jeg havde en kande te i morges, og det var faktisk blive meget varmt, men den ser godt ud, og hvis pigen er ligegyldig, jeg er sikker på det vil stå op til mit hendes klodsethed!


A 1920's Trade Ad. Denne pulje er den \ "franske \" form og har den samme blomstret mønster som mine.






Tepotte form navne:
Top: Fransk, Boston, New York, Baltimore, Philadelphia, Boston
Mellemøsten: Fransk, Aladdin, Hook Cover, Los Angeles, New York, Windshield
Nederst: Hook Cover, Hollywood, Boston, Windshield, Aladdin, Parade


Dette er en annonce fra 1950'erne. Der er min lille gryde i øverste venstre!


En vintage salgsfremmende skud af Hall guld dekoreret te potter. Min er øverst til højre.



Hall Kina er stadig er i produktion i Ohio. En meget stor tak til Ohio Keramik selskab for alle de store oplysninger og billeder ovenfor.

Have en kop te med mig?



Abonner på:: Surroundings::




tirsdag den 5. januar 2010

Tirsdage MED MORRIE

"Hvorfor har vi gider med alle distraktioner vi gjorde? Hjem igen, at OJ Simpson retssagen var i fuld sving, og der var folk, der overgav hele deres frokost ser det, så tapede resten, så de kunne se mere om natten. De vidste ikke OJ Simpson. De vidste ikke, nogen i sagen. Men de opgav dage og uger af deres liv, afhængig af andres drama. "

Jeg delte ovenstående uddrag fromTuesdays med Morrie med Tasha morges og det første hun sagde var ".... men jeg elsker at se Kimora Lee Simmons ", hvortil jeg svarede," jeg kender, men spørgsmålet er, "hvorfor gør du interessere dig for med sit liv - hun har ikke engang kender dig og værre, behøver du ikke betyder noget for hende, og men du bruger så meget tid på hende! "

Jeg forlod hende til at tænke over det "meningen med livet spørgsmålet" for min formiddag tennis-session med Coach Din og skyndte sig at arbejde for 9:30 møde.

Efter mødet gik jeg gennem min Things To Do liste og spurgte Sree at sende en invitation til alle interesserede til at deltage i Mount Kinabalu klatre, den dato, der er fastsat i maj næste år. Inden for få sekunder, kom Sree til mit værelse for at meddele mig, at Franco har accepteret invitationen med en besked mundheld "Jeg vil komme, så længe jeg stadig kan se E! News."

Sree så forvirret, men med den besked jeg ved, Tasha har også været anledning til nogle svære spørgsmål til hendes far her til morgen.

Soundsourze har gode priser på diverse elguitarer

Læg din søgning ud hos Soundsourze, såfremt det er tilfældet at du søger efter en el guitar.

Gennem Soundsourze modtager du konsekvent flink service, fordelagtige priser og den bedste kvalitet. Dine leveringer vil selvfølgelig komme sikkert frem.
Der gøres en masse ud af at indpakke produkterne forsvarligt. Når du bruger www.soundsourze.com er du altid sikret to ugers fuld returnering og en hurtig handel. Simpelt og hurtigt gennemført. Soundsourze.com er leveringsdygtige, hvadenten du er på jagt efter guitar tilbehør, trommestikker, elektrisk mixerudstyr, cello, tasker, bas tilbehør, indspilningstilbehør eller klaver. På http://soundsourze.com kan du erhverve instrumentet til dig, uanset om du er ganske nystartet eller virkelig dygtig.