Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 29. august 2010

Foerste Cumbria skyderier begravelse

Følget vise sig i hundredvis til at betale deres henseender ved den første begravelse for et offer for Cumbria skyderier.

tirsdag den 24. august 2010

Meatless mandage for Jorden

For et par uger siden jeg nåede ud til Decor It Yourself Facebook side spurgte, hvem ville være nede at tilslutte mig at give tilsagn om at gøre dette. Jeg spiser kød VEJEN mindre end 6 dage om ugen, men jeg ønskede at se, om vi kunne motivere en hel gruppe til at foretage en engageret løfte. Jeg blev alvorligt stoked at se svaret, så besluttet at gøre meatless mandage vores Jordens Dag episode, da hvordan vi spiser, er en af de mest magtfulde indvirkning vi har på vores planet. Her er den episode:






Når du laver det løfte, kan du tilmelde dig meatless mandage nyhedsbrevet, som bringer lækre veggie opskrifter til din e-mail in-box hver uge. Hvor let kan det få?





Nogle Foodie venner hjulpet af blogging om emnet og herunder nogle af deres favorit vegetarisk mad til os. Matthias og hans forlovede «, har en mad blog, mælk i glasflasker og bidrog plantemateriale. Min ven og vegetarisk, Daisy, bidraget med et, meatless Shepard's Pie opskrift (og en sjov måde at lære det) over på hendes blog, Pushing Up Daisies. Rebecca Lando fra delectable arbejdsgruppen klasse Foodies gav os hendes tage på spørgsmålet og nogle fav retter her. Og endelig, her er min runde-up af vegetariske opskrifter i mit indlæg fra et par uger siden.



Treehugger rapporter her, at hvis vi holder op med at spise kød en dag om ugen, det er den positive virkning det vil have på vores miljø ....

* Vores drivhusgasemissionsreduktioner lige amerikanske skifte fra en bil med en gennemsnitlig brændstofeffektivitet (det er omkring 22 mpg for hele flåden) til en højeffektiv bil som Toyota Prius (50 mpg).

* Vi vil spare omkring 1 ton vand, nok til at fylde badekarret 22 gange om ugen.

* Hvis alle i USA gjorde det, ville vi i fællesskab sparer omkring 12 milliarder gallons af benzin.

Dette er en lille forandring i dit liv, som vil gøre enorme ændringer for planeten.

torsdag den 12. august 2010

Saadan Alder paa plads med Julie DeJardin

Julie DeJardin giver to seminarer i denne weekend. Chown Hardware vil blive vært på fredag kl 10:00 og lørdag kl 10:00. DeJardin kender så meget om, hvordan du bor i en lille rum som hun om det at designe dem. Med en baggrund inden for madlavning samt køkken og bad design, vil hun vise dig nogle kreative ideer til, hvordan design smukke og funktionelle opholdsstue miljøer.

Hun var den regionale vinder af Sub Zero - Wolf køkken projektkonkurrence med hendes tidligere lejlighed. Nu er hun gør noget andet makeover i hendes nye Pearl Condo skabe igen mere plads og ergonomisk venlig tilføjelser Hun kender ins og outs af byerne bor, er det udfordringer såvel som de fordele, de små rum design.

På seminaret vil du lære:
Hvordan laver man det bedste ud af den plads, du er inHow at evaluere den måde, du lever og workHow at finde plads du ikke tror du hadHow at skabe smukke environmentsTips om tilpasning dit space til alder i placeSpace er begrænset, så ring Chown Hardware på 503 -243-6500 at reservere din plads.
BTW, om DeJardin's nye blog DeJardin Design kan du følge hendes køkken makeover.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

søndag den 8. august 2010

Pop loerdag fortsaetter! WDW opfylder den legendariske Jerry Bruckheimer og Bag kulisserne ...

Selv om kort og bidsk er vejen at gå så man forsøger at sende en vej gennem dette utrolige Prince of Persia London weekend, tænkte jeg, da jeg sidder i mit hotelværelse på tærsklen til premieren og kun et spring væk fra Westfield Center , at jeg skulle prøve og passe ind i noget lidt mere personlig. I morgen er en stor dag. Dette site har set Prince of Persia komme til live og i morgen det føles som om det er i sidste sluppet løs. For et år siden var vi skuffede over nyheden om forsinkelsen af et helt år (har været igennem det samme forsinkelse med Brothers, og en eventuelt uendelige ene med sømmet), og nu dagen er her!



Jeg har oplevet en fair par Jake Gyllenhaal røde løber begivenheder i årenes løb - jeg elsker at se Jake i hans filmstjerne element - og jeg indrømmer, at hver enkelt, som det sker, fylder mig med en lille smule panik! Som en person med en meget reel frygt for at blive fanget i lukkede rum, som er kilet ind i en skare fremmede for time efter time, med hver følelse af tvivl om, hvordan frugtbart det vil vise sig at være - det er en udfordring. Men forventningen og spændingen af at se Jake centrestage er utroligt. I morgen er en anden chance for at flyve. Forhåbentlig er min allergi overfor Jake nu helbredt, og jeg vil ikke fange skoldkopper (Cannes) eller influenza (BAFTA) eller influenza igen (Toronto) eller hypotermi (Rom). Bring det på!



I dag var en stor fornøjelse for mig. Mens live chat fandt sted, var vi et møde med en dejlig WDW ven opholdet på Claridges (tak for POP-shirt!) - Et andet af disse herlige tilfældigheder, der har præget disse tre år - og uden jeg mødte Jerry Bruckheimer. Han generøst stillet for billeder med alle omkring, og det var så spændende at have et billede med ham, få en autograf, og fortælle ham hvor meget jeg nød Prince of Persia i går aftes. I en meget fangirly øjeblik (efter alt er jeg en stor fan af denne mand!), Jeg selv pralede jeg var i forreste række og Jerry venligt humored mig - 'godt for dig! ". Det var godt for mig!






Ud Også live chat fra i dag - som du kan se i deres helhed i den tidligere post - i dag er der alle mulige klip og stykker fra Prince of Persia og pressekonference. I går var jeg glad for endelig at mødes i person fyre bag HeyUGuys, en virkelig stor britisk film blog, og de har gjort et resumé værd at læse. De har også modstået trangen til at sidde på forreste række ved screening. Her er deres video af indledningen.



Jeg kan ikke håbe på at holde sig ajour med alt, mens jeg er ude i pop område, som det var, men det betyder bare, en masse sjov indhente over hele ugen. Det betyder også, jeg bliver nødt til at springe den gym - dobbelt sjovt. Dette indlæg indeholder nogle af de videoer. Må også tage et kig på videoen fra BBC - hvor Jake taler om at være prisgivet Mike Newell's spil controller. Jeg især nydt disse bag kulisserne videoer (tak til BBMISwear for heads up!).





Så Premiere dag er næsten over os, og jeg vil være der med kamera og flip ved hånden, forhåbentlig i en god position. Jeg vil også være i kontakt gennem dagen, og hvis teknologien fungerer, udstationering billeder hele vejen igennem. Se efter post med livestreaming og for nogle af mine egne indlæg fra den røde løber. Vidunderligt, er den røde løber fulgt mig af en anden visning af filmen. Fremragende!



Husk, at den lille konkurrence om 3D sticker og plakat Bogen slutter i morgen, på premiere dagen - hvad er navnene på Dastan far og to brødre? Hr. WDW vil trække vinderne af en hat den 10. maj.

Billeder fra WDW og Ruby! Tak for at gøre min dag, Jerry!