Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 12. november 2010

Automation firma tilbyder gratis guide til robot tilbagebetalingstid

~ Simple ligning til at betale tilbage nøglen, hævder TM Robotics ~

TM Robotics, det europæiske salg partner industrirobot Toshiba Machine, har produceret en gratis guide til at opnå afkast af en robot installation. Udgivet i august 2010, håber selskabet guide vil fungere som et nyttigt redskab for erfarne ingeniører og en beroligende introduktion for de nye til industriel automation.

Kaldet "The Formula for Automated Payback ', guiden indeholder alle de nødvendige oplysninger for at skabe en enkel procedure, som viser tilbagebetalingstiden på et anlæg. Den har også en række case studier har til formål at illustrere teorien det skitserer.

"Vi forsøger at afskedige nogle af de illusioner folk har om industrielle robotter," forklarede Nigel Smith, MD af TM Robotics. "Vi tror, at der er en række ubegrundede overbevisninger om automatisering omkostninger og nem installation, som hæmmer produktionen. Dette er virkelig en ny måde at betragte et anlæg, vi forsøger at give brugerne et redskab, som vil hjælpe dem beregne tilbagebetalingstid på det tidligst mulige stadium ".

Guiden kan fås via e-mail sales@tmrobotics.co.uk eller henvendelse til selskabet på +44 (0) 1707 290370.

Ender - 194 ord

Editor's note: Hvis du ønsker at holde konstant opdateret om de seneste nyheder fra TM Robotics, indsætte følgende link i din RSS-læser http://tmrobotics-pr.blogspot.com/atom.xml. Hvis du ikke har en RSS-læser, kan jeg anbefale følgende gratis pakke Sharp Reader.

For yderligere information kontakt:
Nigel Smith - TM Robotics (Europe) Ltd
Enhed 2, Bridge Gate Center, Martinfield,
Welwyn Garden City, Herts, AL7 1JG
Telefon: +44 (0) 1707 290370
Fax: +44 (0) 1707 376662
www: http://www.tmrobotics.co.uk/ og http://www.abot.eu.com/
e-mail: sales@tmrobotics.co.uk

Pressehenvendelser: Richard Stone
Stone Junction, nr. 2 i Garthlands, Stafford, Staffordshire, ST17 9ZP
Telefon: +44 (0) 1785 225456
e-mail: richards@stonejunction.co.uk
www: http://www.stonejunction.co.uk/
Blog: http://www.stone-junction.blogspot.com/

Om TM Robotics: TM Robotics (Europe) Ltd er ansvarlig for salg, marketing og support af Toshiba Machine's industrirobotter i hele Europa. De to firmaer tilbyder en bred vifte af SCARA og kartesiske robotter, der sælges ved hjælp af et omfattende net af systemintegration partnere og distributører. Toshiba Machine's SCARA robotter finde anvendelse i industrier, som spænder fra fødevarer og lægemidler til elektronik, emballage og bilindustrien komponent håndtering.

Ref: TRE076/08/10


Ingen kommentarer: