Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 24. december 2008

Facebook F8 Developers Conference SF CA

www.vjculture.com
Jeg blev spurgt af Facebook til at gennemføre interaktive elementer til Facebook's årlige F8 Developers Conference blev afholdt i San Francisco. 23 juli.

Begrebet blev brugergenereret indhold, meget gerne selve webstedet.
Vi bragt om bord på photoboof fyre til streaming billeder fra boof! at den store skærm i midten af rummet.  Den foder blev også sendt trådløst til VJ station  , hvor vi blandet de photoboof! stream med en roaming-fotograf, der var også sende mig trådløs strøm af fotos fra hele mødested. Tilføjes, at det var en Forarbejdning app bygget af Wayne (www.cardboardcubicles.com). Den app var i stand til at tage SMS-beskeder, kvidre-lignende tekst opdateringer og vise dem med en sund reaktiv komponent, som gik i luften til alle skærmene i Hackathon område. Dette projekt blev kaldt, F8 Feed ", og det var en fantastisk måde for gæsten at meddele de projekter, de arbejdede på, råbe outs til venner og generelle meddelelser. De app var kunne kontrolleres af centrale kommandoer eller Griffin Powermate.
På audio siden vi integreret Moldover's Octamaher
Denne lov gæst til kollektivt at oprette deres egne mashups den 8. tilpasset MIDI keyboards.
Ud over interaktive elementer, som jeg har installeret en signatur VJ Kultur stykke  og VJ'd levende før Thievery Corp udføres.
En særlig tak til Sean Cooper for at installere og VJing .

Ingen kommentarer: