Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 30. juli 2009

Hvide Hus bombe hoaxer doemt

En 19-årig mand, der ringede til Det Hvide Hus og hævdede, der var en bombe i New York City er blevet idømt.

Thomas Hutchinson, af Durlston Crescent, Sheffield, udløst en international terrorisme undersøgelse med sin "fordrukken sjov" i maj 2008.

Under en grill Hutchinson, derefter 17, fortalte en Hvide Hus operatør der var en bombe i Madison Square Gardens, Sheffield Magistrates 'Court blev fortalt.

Han fik seks måneders fængsel punktum, suspenderet i 18 måneder.

Stephen Acaster, retsforfølge, sagde den erhvervsdrivende havde trykket på en ondsindet opkald spore knappen og indkaldelsen blev anset for at være en skrøne og placeret til UK.

"De nød og reelle forrykket forårsaget at amerikanerne ved en sådan Hoax er svært at forestille sig"


District dommer Tony Browne

Den amerikanske efterretningstjeneste, FBI, New York City Police Department og Counter Terrorism Unit i UK var alle involveret i den efterfølgende undersøgelse.

Den opfordring blev gjort på cirka 0030 BST den 10. maj, omkring 1930, lokal tid i Washington DC, efter Hutchinson havde drukket med venner på grill.

Retten hørt Hutchinson var "giggling", mens han foretaget opkaldet, og andre blev grinet, men fortalte ham at stoppe, når de realiseres konsekvenserne.

'Søvnløse nætter '

Hr. Acaster sagde, at der var "stor bekymring" i USA, når opkaldet først blev modtaget, men det blev hurtigt klar over det var en spøg og Madison Square Gardens ikke blev evakueret.

Forsvar, Geoff Flemming sagde hans sagsøgte havde ingen tidligere domme og havde lidt søvnløse nætter og angst som følge af sagen.

Den advokat sagde, at det var usandsynligt, Hutchinson ville være en "velkommen besøgende" til USA i fremtiden som følge af den overbevisning.

Hutchinson starten benægtede anklagen, da han blev interviewet af politiet, men senere sig skyldige i retten.

Strafudmåling, District dommer Tony Browne, sagde: "Et minuts 's tankeløshed ved du, det ene øjeblik af vanvid, en fordrukken sjov, alle haft meget alvorlige konsekvenser.

"Reaktionen på en bombe Hoax involverer centrale New York er forståeligt taget i første omgang meget alvorligt."

Dommeren tilføjede: "nød og reelle forrykket forårsaget at amerikanerne ved en sådan Hoax er svært at forestille sig."

Hutchinson blev også beordret til at udføre 250 timers ulønnet arbejde og betale £ 70 omkostninger.

mandag den 27. juli 2009

Churchill bunker 'ikke bombe-bevis '

Winston Churchill blev rasende hans krigstid bunker var ikke bombe-bevis, men fortsatte med at opholde sig i løbet af Blitz.

onsdag den 15. juli 2009

Sudan kvinder 'fastsurret for bukser '

En gruppe sudanesiske kvinder blevet pryglede som en straf for dressing "indecently" ifølge en lokal journalist, som blev arresteret sammen med dem.

Lubna Ahmed al-Hussein, der siger hun står 40 piskeslag, sagde hun og 12 andre kvinder, der bærer bukser blev anholdt i en restaurant i hovedstaden Khartoum.

Hun sagde flere af kvinderne havde sig skyldige de afgifter, de stod overfor, og de blev fastsurret straks.

Khartoum, i modsætning til det sydlige Sudan, er omfattet af sharia-lovgivningen.

Flere af dem straffet blev fra hovedsageligt kristne og animist syd, Ms Hussein sagde.

Ikke-muslimer er ikke meningen at være genstand for islamisk lov, selv i Khartoum og andre dele af den hovedsageligt muslimske nord.

Ms Hussein sagde nogle kvinder sig skyldige "få det over med", men andre valgte at tale til deres advokater og afventer deres skæbner.

Ms Hussein er en kendt journalist, som skriver en ugentlig spalte i sudanske papirer kaldet Mænd Talk.

Menneskerettighedsgrupper har kaldt for hendes løsladelse og beskrevet hende rettergang som et paradenummer.

Kender du nogen af de kvinder, der berøres af denne historie eller har du oplevet noget lignende, hvis du er villig til at tale til BBC News website du bruge postform nedenfor til at kontakte os. Dine kontaktoplysninger, vil ikke blive offentliggjort.

søndag den 12. juli 2009

MG Rover i svig undersoegelse

"Serious Fraud Office" er at undersøge sammenbrud MG Rover i 2005, erhvervslivet sekretær har bekræftet.

mandag den 6. juli 2009

GARANTI tirade tirade

Ser ud som jeg egentlig ikke har et job. Den faldt gennem anden grund. Jobbet var bare et call center student job, men det var et job. Jeg har ikke arbejdet hele dette år, fordi der er bare ingen arbejde derude for en studerende synes det. Jeg kan kun arbejde om natten og i weekenderne og måske 1 dag om ugen. Jeg har ikke noget detailmarked erfaring, så jeg aldrig nogensinde får detail arbejdspladser. Alle fortæller mig, at lyve og sige jeg har, men når jeg har forsøgt at det ikke virker. Så jeg har måske også ærlig nylig, ikke embellishing min detail genoptage nok. Jeg ved det ikke. Jeg tror alligevel, at jeg er alt for fedt for detailhandel. Helt ærligt, jeg har prøvet så mange gange i årenes løb, få et interview fra min genoptage gøre godt, men kan fortælle, at det, de tænker.

Jeg har en masse andre projekter på farten hele tiden, men næsten alle af dem er ulønnet. Jeg er så over:

Gør ulønnet styling
Gør ulønnet fotografering
Gør ulønnet skriftligt

Ikke at jeg er utaknemmeligt, men min tid og færdigheder skal være værd at noget ikke de?

Det er at komme til det punkt, hvor jeg kan blive nødt til at forlade Uni. Henry kan ikke støtte os både for de næste 2,5 år på hans løn. Det er ikke fair for ham, enten har han intet andet valg end at opholde sig et job han hader, så han kan støtte mig. Hvis jeg arbejdede han kunne reducere hans timer og være i stand til at arbejde på at få sin indretning karriere i gang. Han færdig Uni ret, når den økonomiske krise hit, så få et job i hans foretrukne område har været barsk, men ved at arbejde på fuld tid har det været endnu sværere, da han ikke kan gå til interview som en fridag betyder én dag mindre løn og ingen regninger bliver betalt, kan han ikke engang besvare hans mobil på arbejde eller har den på, så han ikke engang ved, hvis folk har opfordret ham til at tilbyde ham et interview. Jeg ved ikke, hvad han skal gøre.

Jeg har desperat brug for et job.

Please blogerverse arbejde din magi og finde mig et job.

Eller måske jeg vil starte en online butik? Eller smykker mærke? Eller et modefænomen mærke?
Jeg vil ikke engang vide, hvor man skal begynde.

Jeg har prøvet at sælge på ebay, jeg aldrig gøre mange penge fra det, og jeg hader at gå til min lokale postkontor. Lever i CBD betyder posthuset i nærheden af mig (meget convieniently placeret 1 døren fra mit sted) altid har en linje af ca 30 minutter.

Ok tirade over Jeg føler mig lidt bedre.

Ja jeg er på centrelink, ja, jeg får leje bistand. Det er ikke nok til at dække vores regninger (husk på 25 og 28 vi er lidt ældre end den gennemsnitlige studerende og har derfor et par voksne regninger end den normale 18-årige studerende ville)