Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 30. juli 2009

Hvide Hus bombe hoaxer doemt

En 19-årig mand, der ringede til Det Hvide Hus og hævdede, der var en bombe i New York City er blevet idømt.

Thomas Hutchinson, af Durlston Crescent, Sheffield, udløst en international terrorisme undersøgelse med sin "fordrukken sjov" i maj 2008.

Under en grill Hutchinson, derefter 17, fortalte en Hvide Hus operatør der var en bombe i Madison Square Gardens, Sheffield Magistrates 'Court blev fortalt.

Han fik seks måneders fængsel punktum, suspenderet i 18 måneder.

Stephen Acaster, retsforfølge, sagde den erhvervsdrivende havde trykket på en ondsindet opkald spore knappen og indkaldelsen blev anset for at være en skrøne og placeret til UK.

"De nød og reelle forrykket forårsaget at amerikanerne ved en sådan Hoax er svært at forestille sig"


District dommer Tony Browne

Den amerikanske efterretningstjeneste, FBI, New York City Police Department og Counter Terrorism Unit i UK var alle involveret i den efterfølgende undersøgelse.

Den opfordring blev gjort på cirka 0030 BST den 10. maj, omkring 1930, lokal tid i Washington DC, efter Hutchinson havde drukket med venner på grill.

Retten hørt Hutchinson var "giggling", mens han foretaget opkaldet, og andre blev grinet, men fortalte ham at stoppe, når de realiseres konsekvenserne.

'Søvnløse nætter '

Hr. Acaster sagde, at der var "stor bekymring" i USA, når opkaldet først blev modtaget, men det blev hurtigt klar over det var en spøg og Madison Square Gardens ikke blev evakueret.

Forsvar, Geoff Flemming sagde hans sagsøgte havde ingen tidligere domme og havde lidt søvnløse nætter og angst som følge af sagen.

Den advokat sagde, at det var usandsynligt, Hutchinson ville være en "velkommen besøgende" til USA i fremtiden som følge af den overbevisning.

Hutchinson starten benægtede anklagen, da han blev interviewet af politiet, men senere sig skyldige i retten.

Strafudmåling, District dommer Tony Browne, sagde: "Et minuts 's tankeløshed ved du, det ene øjeblik af vanvid, en fordrukken sjov, alle haft meget alvorlige konsekvenser.

"Reaktionen på en bombe Hoax involverer centrale New York er forståeligt taget i første omgang meget alvorligt."

Dommeren tilføjede: "nød og reelle forrykket forårsaget at amerikanerne ved en sådan Hoax er svært at forestille sig."

Hutchinson blev også beordret til at udføre 250 timers ulønnet arbejde og betale £ 70 omkostninger.

Ingen kommentarer: