Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 21. februar 2010

Breve til Santa

Seneste avisklumme:

Kære Santa:

De seneste par måneder har været temmelig rå, som jeg er sikker på, du har hørt. Jeg ved, du har sikkert sat mig på den slemme listen, men jeg har virkelig brug for en ny 9-jern. Og en ny SUV. Og sandsynligvis et nyt hus. Hjælp mig ud her, Santa.

- Tiger, Boca Raton, Fla

(Bemærk at Personale: You're Doggone ret han er på den slemme listen. Men hvad kan jeg sige? Jeg er bare en gammel tøsedreng. Vejen Tigers boet, selv om, hvad han virkelig brug for, er et tilfælde af ekstra-styrke penicillin . Se hvis vi kan få til at ske. Og med hensyn til at 9-jern, sende den til Gov Sanford's kone, med instruktioner. - S.)

Kære Santa:

Hiya! Sarah her. Todd og børnene og jeg har været lige alle mulige velsignet med gode ting i år, du betcha. Men da du har ret i nærheden, og alle (jeg kan næsten se dit sted fra mit hus!), Hvis du ønsker at svinge med på din vej ud for at gøre dit leverancer, hvad vi kunne virkelig bruge det

(Bemærk at Personale: Ser ud som en del af det brev fik skåret af. Hvor er resten af det? - S.)

(Note fra Personale: Nope, det er det. Hun tilsyneladende stoppe midt i det. - Hermie Elf)

Kære Santa:

Alt hvad jeg ønsker for julen er for folk at vide, hvad Barack Obama gør for at dette land. Han er bare genskabe den til et sted, som er en slags hybrid mellem Frankrig og Venezuela. Han tager det fyrtårn for frihed og gøre det til et undskyldende, hej, hvad kan du gøre for mig, wannabe Europa, spredes den rigdom, socialistiske eventyrland. Så jeg vil have folk til at være bange for om økonomi. Og så vil jeg have dem til at investere i guld. Det er bare fordi jeg elsker Amerika så meget, og ikke fordi jeg er en betalt talsmand for en virksomhed, der sælger guld. Faktisk.

- Glenn, Fox News

(Bemærk at Personale: Denne skrivelse var næsten umuligt at læse, fordi det var gennemvædet af tårer. Næste gang, kan man tørre det af, før det bliver til mit skrivebord? Og send Glenn nogle nye antipsykotisk medicin. Uanset hvad han tager nu, er ikke i orden . - S.)

Kære Santa:

Hilsen fra Senatet Demokrater! Vi vil sende dig en julegave listen så hurtigt som Joe Lieberman siger det er OK.

- Harry Reid, Washington, DC

(Bemærk at Personale: Kan vi få Harry en rygrad? - S.)

Kære Santa:

Glædelig jul - ja, er denne ret, sagde jeg jul, hvad enten du kan lide det eller ej - fra den republikanske nationale udvalg. Vi er ligeglade med, hvad du bringer os, så længe det gør liberale vred.

- Michael, Washington, DC

(Bemærk at Personale: Jeg vil sige sende dem kul, men de ville nok bare sætte ild til det og grine i skægget om, hvordan mad, der skal gøre miljøforkæmpere. - S.)

Kære Santa:

Vi er meget utilfredse med præsident Obama. Han er ikke at give os en enkelt indbetaler sundhedspleje plan, vi ønskede, han sender flere tropper til Afghanistan, hvor vi ønskede dem alle bragt hjem, har han ikke trækker alle tropper ud af Irak endnu har han ikke legaliseret af samme køn ægteskab eller ophæves \ "ikke spørge ikke fortælle, \", og han er ikke givet de store banker og forsikringsselskaber bankene vi tror, de fortjener. Faktisk er vi virkelig ikke se nogen forskel mellem ham og George W. Bush. Til jul, vil vi gerne Obama, vi troede, vi stemte for. Og vi vil ikke stoppe der tantrums indtil vi får ham.

- The American Left

Kære Santa:

Vi er meget utilfredse med præsident Obama. Han forsøger at tvinge en nationaliseret socialistisk sundhedspleje plan ned vores halsen, han er ikke nok at sende tropper til Afghanistan, har han opskæring og kører i Irak, er han fremme Secret Gay agenda, og han forsøger at regulere den finansielle sektor ud af tilværelsen. Plus, bøjede han sig til en gammel japansk fyr. Hvad vi ønsker, er ... godt, at vi ikke ved, hvad vi ønsker, men vi er virkelig virkelig gal. Og indignerede, også.

- Den amerikanske Right

(Bemærk at Personale: Send præsidenten en big-screen TV. Hvis den fyr har formået at sætte kryds ud for både det yderste venstre og det yderste højre det dårligt, kan han bare kunne gøre noget rigtigt. - S.)

Joyeux Noël, y'all!

Ingen kommentarer: