Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 17. oktober 2010

Hvordan man laver Hvidpigmentering Moebler


hvidpigmenteret inventar har højdepunkter og lavpunkter af dens popularitet. I øjeblikket har fundet sin popularitet har nået nye højder og stykker har været kendt for at sælge for utrolige mængder af penge. Der er steder, som du kan købe høj kvalitet hvide møbler såsom senge og sengeborde for god en god pris, men hvis du ønsker at lave dine egne her er hvordan.

1.First du nødt til at sand ned uanset Pierce møbler, du ønsker at hvidvaske. Dette kan gøres blot ved hjælp af et stykke sandpapir eller en elektrisk sandingsanordning. Hvis den brik har mange lag maling på den, kan du bruge kemiske male stripping.You så være nødvendigt at rengøre træet grundigt at fjerne alt snavs, støv-og savsmuld. Vent til træ til tørre

2. Næste finde en beholder og blandes to dele hvid maling (ideelt latex maling) med en del vand. du brug for at få fat i en 3 \ "høj kvalitet malerpensel og sørg for at have en fugtig ren klud til at tørre væk enhver fejl, du laver. Brug lange svungne streger, børste hen over skoven efter korn. da malingen er våde, træet vil suge det op, så skal du sørge for at du går over hver patch godt.

3.Når emnet er helt dækket og stadig fugtig, tørres over med en ren klud indtil kornet begynder at vise igennem igen. Dette er at give træet en lys plet udseende, men hvis du vil have en dybere dyrere look, skal du blot gentage de foregående trin så mange gange som du ønsker, skal fire gøre det selv.

4.Når du opnår en udseende, som du er tilfreds med, giver træet et andet lys slibning ned for at afsløre kornet og og derefter forsegle træet ved hjælp af en satin klar polyurethan. Lad stoffet tørre, før du tager en slibende nylonsvamp til det og gnide forsigtigt over det. Gentag dette så mange gange du har lyst, indtil du får et kig du kan lide. Brug denne metode til at skabe en stor hvid garderobeskabe, sengebord eller endda dresser.

Ingen kommentarer: