Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 10. oktober 2010

Tips om at designe en landskabshave med Plantning graesfroe

Ligesom enhver anden plante, skal græsfrø være ordentligt plantet for at vokse. Selv om intet kan garantere en perfekt græsplæne, her er nogle tips, der vil stable odds i din favør.

Picking kimen til de fleste steder, vil du ønsker at bruge en blanding, der vil trives i både sol og skygge. Læs de poser omhyggeligt og vælge et frø, der vil vokse godt i de betingelser, du har. For eksempel, mens Kentucky Bluegrass er smukt det er på høje vedligeholdelses-og en udfordring til at vokse i nogle områder af landet.

Forberedelse af jorden Få en stor mængde friske muld og sprede det jævnt over området. Sørg for at det er mindst 3 eller 4 inches dyb. Bryde op nogen betydelig klumper. Selv om det er nemmere, hvis jorden forbliver relativt tørt, mens du plante, ikke bekymre dig, hvis du er afbrudt af regn.


Spredning Seed må ikke sprede frø i hånden. Du vil ikke få den rette fordeling og dit græs vil vokse i klumper. For en lille græsplæne, kan du bruge en hånd krank bredspreder. For større plæner, er en push spreder ideal.
At forbedre distributionen, hvis du har nok frø, gentag programmet over 2 eller 3 dage i træk.

CultivatingOnce spredes, skal du bruge en rive til at arbejde alle frøene i jorden. Husk, at enhver, der forbliver synlig vil sandsynligvis blive fuglefrø.
Tamp jorden til 'lock' frø nedenunder, og niveau så meget som muligt. Så vand hele området rigeligt. Fortsæt vanding generøst på daglig basis, indtil græsset spirer jævnt. I de fleste tilfælde er 1 til 2 uger.
Vand på et tidspunkt på dagen, hvor vandet falder på det nye græs vil ikke brænde det-generelt sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen er det bedste tidspunkt for vand. Hvis det regner meget, selvfølgelig bør du undgå overdreven vanding.
Hvornår skal man Mow og behandle dig ønsker ikke at slå det nye græs, indtil det er veletableret. Vent 2 til 3 uger efter skud vises, eller indtil knivene er over 3 inches høj.
Også undgå at anvende ukrudtsmiddel eller kunstgødning til nyplantede græs, indtil det er etableret. Disse kemikalier kan faktisk brænde bud nye anlæg.
Brown Patch RepairIn en etableret græsplæne med bare eller brune pletter, skal du starte med at grave op brunet områder. Anvende mere jord hvis det er nødvendigt. Behandl bare pletter, som om de var små pletter af nye plæne, og følg ovenstående trin til såning en græsplæne.
Du kan også købe græs patch-en tør grøn skum infunderes med såsæd og gødning til sted over de bare pletter. Simpelthen anvende og holde fugtig indtil græsset spirer.


Læs mere: http://www.doityourself.com/stry/how-to-plant-grass-seed # ixzz0yQidORk6

Ingen kommentarer: