Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 8. juni 2009

Paris Pan er af den Dare ved Cynthea Liu

Hvor skal jeg begynde?

Paris Pan er af den Dare ved Cynthea Liu er perfekt sommer læsning. 12-årige Paris og hendes meget quirky familie er flyttet til midt i noget, hvor Oklahoma. Den by de bor i er midt i noget, hvor og huset, de lever i, er ikke engang i byen. Paris's nye skole er så lille, der er bare nok piger i sin klasse til at danne en basketball team. Så selv om hun hader det, Paris skal lære at spille, hvis hun vil have nogen venner overhovedet.

Tingene bliver meget kompliceret, når Paris lærer om The Dare, et ritual overgangsritualer, at alle lokale 12-årige går igennem ved at blive ude hele natten i den lokale "hjemsøgt " træ. År siden, var placeringen af et mord, og alle mener, at spøgelset af den myrdede pige stadig hjemsøger stedet. Som om det ikke var slemt nok, er hjemsøgt træ er ret bag Paris nye hjem.

Der er meget at nyde i Paris Pan er af den Dare. Paris har at arbejde gennem de komplikationer for at være anden generation kinesiske amerikanske og bor i lille by midt Amerika. Hun har problemer med både hendes store søster og hendes storebror, og har netop faldet i kærlighed med klassen dork. Vil du have mere ud af en pige, hun er ikke meningen, at gerne, hvis hun ønsker at være populære, viser sig at bo lige nede ad vejen og til at blive en dejlig person. Paris behandler alt dette og udsigten til en nat i et hjemsøgt træ med en flink sans for humor, som hjælper holde bogens tone lyset hjerter og læsningen erfaring underholdende. Hvis du har en datter hendes alder, eller kender nogen, der gør, overveje at give dem en kopi til at tage til stranden, eller hvor denne sommer.

Faktisk efterlade en kommentar her og du kan vinde en gratis kopi. Jeg har en næsten ny ARC kopi at jeg vil give væk på lørdag, den 6 juni. For at være berettiget ind ved midnat Pacific Time 5 juni. Dakota udvælger vinderen, som sædvanlig. Du skal have det i din mail boks ret, når skolen kommer ud.

Ingen kommentarer: