Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 22. juni 2009

Opgivelser af OTC-Rhinen

Når man taler om at bymæssigt forfald, skamplet, efterforskning eller truede arkitektur i Cincinnati det er umuligt at se bort fra nabolaget af OTC-Rhinen. Ligesom mange byområder i byer over hele Amerika, Over-the-Rhinen er brolagt med en kombination af problemer og misforståelser.



Ved hjælp af en række fotos, jeg håber at vise ikke blot, hvordan truede nogle af arkitektur over-the-Rhinen, men også de muligheder, der findes. Af flere grunde, jeg vil tilbageholde nogle af de steder, som er i forfald, men links vil blive ydet til den nylige renovering. Mange af de bevares og renoveres boliger rum vises her er i øjeblikket til salg (se Gateway Kvartal hjemmesiden for detaljer).



(Venstre) Et typisk opgivet, forrådner, shotgun style house i OTR. (Højre) En renoveret hems-stil Condo i god Fellows Hall på Main Street.


For de uvante med over-the-Rhinen, det er et kvarter beliggende umiddelbart nord for downtown Cincinnati. OTR var engang et af de tættest befolkede steder i landet, sportslige en forbløffende 32.000 personer pr kvadrat mile. Befolkningen toppede omkring 45.000 i 1900, men i dag kun 7.500 opkald OTR hjem. På grund af befolkningen nedgang, mange bygninger er blevet opgivet, og faldet i dårlig. Et svimlende beløb af bygninger er også blevet ødelagt. Hele nabolaget af OTC-Rhinen (alle 362 acres) er et registreret historiske distrikt, og over 1000 bygninger bidrager til denne status. Det er sandsynligvis den største samling af Italianate stil bygninger i verden, og indeholder adskillige gode eksempler på andre stilarter, med bygninger gerne Music Hall, Memorial Hall, den amerikanske Building, og flere bryggerier.


For dem, der er interesseret i at lære mere om OTR's historie, Wikipedia indgangsstedet er et godt udgangspunkt, og Over-the-Rhinen Foundation's hjemmeside er en endnu bedre kilde.




(Top) En unik, store og renset OTR bygningen. (Nederst) En lille, billig studie i Lackman Lofts bygningen.


Mens de tidligere diskussioner om Lokalt Arkitekturområdet have beskæftiget sig med svigt i arkitektur på grund af programmet og udnyttelse, som de mangler i OTR var et resultat af eksterne sociale, teknologiske og politiske kræfter. De billeder på denne side og gallerier forbundet vise, hvad der er blevet gjort for at redde dele af OTR samt status for henfald, at mange bygninger er faldet til. Jeg vil gerne takke Michael, Holly og Stacy af Gateway kvartal for turen, som har givet mig mulighed for at fotografere med renovering der har fundet sted. Disse steder er eksempler på, hvordan bygningerne ofte vist på dette websted (selv i tilsyneladende forfærdelige stater henfaldsbestemmelsen) kan gøres til billige steder at bo og arbejde.


De to gallerier forbundet nedenfor indeholder flere fotos ligner dem ovenfor, der viser både lang forladte og forsømte bygninger, der kan findes omkring Over-the-Rhinen samt renoveringer bygninger som disse har været igennem i Gateway Kvartal:



Over-the-Rhinen opgivelser fotogalleri
Over-the-Rhinen renoveringer fotogalleri

Ingen kommentarer: