Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 22. august 2009

Driftsforstyrrende Projekter

Læs denne nice interview med Clayton Christensen i MIT Sloan Management Review (forår 2009). Artiklen, »God dage for disruptorer 'har nogle virkelig interessante citater. Jeg tænkte, hvad de indebærer for eksempel for produktets livscyklus forvaltning, forvaltning af viden eller virksomhedens 2.0 projekter i virksomheden jeg arbejder for.

\ "Den banebrydende innovationer kommer, hvor spændingen er størst, og de ressourcer, der er mest begrænset. \" \ "Den model for forstyrrelser sige, at en virksomheds ledelse af innovation er altid drevet af, hvor avancerne er ... \" \ "Enhver afbrydelse har tre komponenter til det: et teknologisk redskab, en forretningsmodel, innovation og en ny kommerciel økosystem. \ "\" Generelt omkostninger er drevet af overhead, som er drevet af kompleksitet. \ "\" Mens omkostningerne er drevet af kompleksitet, kvalitet er drevet af integration. Det er, når vi ikke integrere tingene korrekt, at problemerne falder gennem revner. \ "

Nu ikke alle projekter skal være forstyrrende selvfølgelig. Men se på det sidste citat. Det passer godt på e2.0, KM da PLM-projekter, ikke. PLM projekter handler om at definere (produkt udvikling) processer, der ledsager arbejdsmetoder, indhold og systemer. Ja, hvis du ikke integrere tingene korrekt, du dybest set ikke har noget som helst. Eller du har meget travlt (understreget) mennesker fylde huller.

---

Hvis du læser dette og kan lide det, kvivit Dette til din Tilhængere:
Driftsforstyrrende Projekter http://bit.ly/4wfNpq # km # plm # e2.0

Tags van Technorati: innovation, PLM, erhvervspolitik 2,0

Ingen kommentarer: